Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین رضاعلی عزیزی سرپرست معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: برنامه اعتکاف در حرم مطهر رضوی و مساجد وابسته به آستان قدس رضوی همزمان با سراسر کشور از بامداد ۲۹ اسفند آغاز و تا غروب ۲ فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: امسال نیز برای معتکفان ویژه برنامه‌های متعددی در قالب سخنرانی، مدیحه‌سرایی، قرائت قرآن کریم، اقامه نماز جماعت، قرائت ادعیه، بیان احکام، تشکیل حلقه‌های معرفت، اهدای هدایای فرهنگی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به اجرا در می‌آید.
وی افزود: این ویژه‌برنامه‌ها همزمان با ولادت باسعادت امیرالمومنین (ع) از ساعت یک بامداد روز چهارشنبه با قرائت قرآن، بیان احکام توسط حجت‌الاسلام سیدرضا موسوی و مناجات خوانی آغاز خواهد شد.

مراسم ولادت امام علی (ع)   سرپرست معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی افزود: در روز ولادت حضرت علی (ع) ویژه برنامه‌ای برای معتکفان تدارک دیده شده که بعد از نماز ظهر و عصر با مدیحه سرایی آغاز می¬شود و در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی با موضوع درس‌هایی از قرآن سخنرانی خواهد کرد و قبل از نماز نیز محفل انس با قرآن و پرسمان دینی دایر است.
وی سخنرانی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین آقامیری، قرائت زیارت رجبیه (ع) و برپایی حلقه معرفت و پرسمان دینی را از دیگر برنامه‌های روز اول اعتکاف اعلام و ابراز کرد: با توجه به اهمیت پاسخگویی به مسائل شرعی و شبهات دینی و اعتقادی، جلسات پرسش و پاسخ تخصصی «حلقه‌های معرفت» در سه نوبت صبح، عصر و شب تدارک دیده شده که در هر نوبت، اساتید در قالب ۴ گروه ویژه برادران و ۲ گروه ویژه خواهران به موضوعات تربیتی، اخلاقی، اعتقادی و احکام خواهند پرداخت.
عزیزی درباره برنامه دومین روز از برگزاری اعتکاف افزود: برنامه‌ها روز دوم از ساعت ۱۲ بامداد با قرائت قرآن، بیان احکام، مراسم لحظه تحویل سال و مناجات‌خوانی آغاز و در طول روز نیز حلقه‌های معرفت، مشاوره دینی و سخنرانی حجت اسلام و المسلمین سیدمهدی حائری‌زاده برگزار خواهد شد.  
حلقه‌های معرفت   وی با بیان اینکه در اعتکاف امسال روزانه بیش از ۲۰ حلقه معرفت از سوی اداره پاسخگویی حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود، گفت: علاوه بر تشکیل حلقه‌های معرفت، اساتیدی مجرب به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی سوالات معتکفان در مسجد گوهرشاد خواهند بود.
وی افزود: در آخرین روز از مناسک اعتکاف، دعای کمیل توسط ذاکر اهل بیت (ع) علی برادران قرائت و ساعت ۱ بامداد حجت الاسلام حلواییان به ایراد سخنرانی و سیدرضا نریمانی به روضه‌خوانی می‌پردازد.

اجرای برنامه ام‌داوود بعد از نماز جمعه  
سرپرست معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به همزمانی روز سوم اعتکاف با وفات حضرت زینب (س)، مرثیه و اقامه عزا را از دیگر برنامه‌های روز سوم برشمرد و اعلام کرد: ویژه برنامه ام‌داوود بعد از اقامه نماز جمعه آغاز می‌شود و دعای آن نیز ساعت ۱۷:۳۰ توسط سعید حدادیان قرائت می‌شود.
وی در پایان از توزیع بسته‌های فرهنگی میان معتکفان حرم مطهر رضوی خبر داد و گفت: ویژه برنامه اعتکاف ماه رجب حرم مطهر رضوی در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه جمعه با مراسم وداع معتکفان با مدیحه سرایی سعید قانع و امیر عارف به پایان خواهد رسید.   انتهای پیام//ف.ح   توزیع بسته‌های فرهنگی میان معتکفان حرم مطهر رضوی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس مناسبتهای مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت

مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید.

دکتر اعظم کوه‌کن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی تقلیل یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این امر مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. قدم اول برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد.  

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم جهت پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام اول، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین قدم، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد.  

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزیش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • ۴۵۰ ویژه برنامه دهه کرامت در سطح استان بوشهر اجرا می‌شود
  • ایجاد ۲۱ چایخانه رضوی در زنجان
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد+مصاحبه
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت